De praktijk

PPI Kennemerland is een gespecialiseerde tandheelkundige verwijspraktijk voor parodontologie, implantologie en endodontologie. Onze tandartsen hebben een aanvullende opleiding gevolgd en zijn erkend door de wetenschappelijke verenigingen voor parodontologie (NVvP), implantologie (NVOI) en endodontologie (NVvE).

De praktijk is gestart in 2001 met als missie om zo hoog mogelijke kwalitatieve zorg te verlenen in de regio Haarlem/Kennemerland. In de zorgvisie van PPI Kennemerland staan de patiënt, de behandeling en de preventie van parodontale aandoeningen centraal. Voor de verleende zorg zal altijd een verantwoorde wetenschappelijke basis ten grondslag liggen.

Onze passie voor uw gebit

De geleverde zorg bestaat uit:

  • parodontale behandelingen: (ernstige) tandvlees problemen, nazorg patiënten, ontstekingen/problemen bij implantaten, tandvlees recessies, chirurgische kroonverlenging, tandtransplantaties
  • implantologie: plaatsen van implantaten (met en zonder botverbreding/verhoging), immediaat plaatsen van implantaten (met en zonder tijdelijke voorziening), edentaten
  • endodontologische zorg: endodontische (her)behandelingen, bleken

Wij zijn volledig toegewijd aan de patiënten en het vak. We zoeken steeds naar nog beter. Betere zorg, betere communicatie, betere instrumenten en methodieken en nog meer kennis over de behandeling en onze professie.

Ons team

Erkend door de wetenschappelijke verenigingen voor parodontologie (NVvP), implantologie (NVOI) en endodontologie (NVvE).

Anna
A. Varoufaki

Parodontoloog NVvP/EFP

BIG 49050891402

Jaap
J.W. Hutter

Parodontoloog NVvP/EFP
Implantoloog NVOI

BIG 39021732002

j10
J.A. Herweijer

Endodontoloog NVvE

BIG 39021487502

t-m-h-dejong
T.M.H. de Jong

Parodontoloog NVvP/EFP Implantoloog

BIG 99911228702